Híreink
Ma 2018. március 22. csütörtök, Beáta, Izolda, Lea napja van.
A Víz Világnapja
Holnap
Emőke
napja lesz.

karacsony01

Sajnos településünkön is élnek olyan családok, akik anyagi problémákkal küzdenek, így talán nem kerülne ajándék a kisgyermekeknek a karácsonyfa alá. Az ő karácsonyukat kívánta szebbé tenni az idei évben is az önkormányzat.

A polgármesteri hivatal dolgozói az idei évben is felmérték, hogy kik azok, akiknek szükségük van segítségre. Az ő számukra a Falukarácsony teljes bevételéből, valamit az Önkormányzat által biztosított keretből főként tartós élelmiszereket tartalmazó csomag került összeállításra, melyekbe játékok és édességek is kerültek a gyermekek számára. Az összeállított összesen száz csomagot a hivatal munkatársai, valamint a Képviselő-testület tagjai juttatták el a rászoruló családok részére.

Emellett az Önkormányzat december 19. és 22. között lehetőséget biztosított az érintettek részére, hogy a pozitív elbírálású szociális tűzifa határozatuk felmutatását követően a megítélt keményfa tűzifát átvehessék. A személyenként 1 köbméter akácfa felrakodásában a Településüzemeltetési csoport munkatársai segítettek. Azok részére, akik karácsony előtt nem vették át a részükre megítélt tűzifát, legközelebb január 2-át követően lesz rá lehetőségük.

karacsony01

karacsony02


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Programnaptár

loader

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Napos

1°C

Lakitelek

Napos
Páratartalom: 45%
Szél: K/ÉK, 11.27 km/h
Péntek -3°C / 6°C Többnyire felhős
Szombat -2°C / 6°C Részben felhős
Vasárnap 0°C / 8°C Részben felhős
Hétfő 0°C / 7°C Többnyire felhős
Kedd 1°C / 9°C Többnyire felhős
Szerda 2°C / 12°C Részben felhős

Térkép

Választások 2018

valasztas

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke