Híreink
Ma 2019. április 23. kedd, Béla napja van.
Holnap
György, Debóra
napja lesz.

mezg forum 1

 

mezg forum 2

XIX. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórum a Hírös Héten

 

 

A Hírös Hét Fesztivál keretén belül 2018. augusztus 22-én 10:00 órától immáron 19. alkalommal kerül megrendezésre a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórum, melyet a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkársága, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület közösen szervez.

A szervezők tisztelettel hívnak minden, a mezőgazdaságban és vidékfejlesztésben érdekelt szereplőt a kecskeméti városháza dísztermébe.

Idén is neves előadók kiváló szakmai előadása által nyerhetnek betekintést az érdeklődők a 2014-2020-as Európai Uniós időszak gazdákat érintő kérdéseibe, aktualitásaiba.

Hagyományokhoz híven Kis Miklós Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a rendezvény fővédnöke, aki a Vidékfejlesztési Programról ad átfogó tájékoztatást. Varga Péter DJP szakértő a Digitális Agrár Stratégiáról számol be. Szó lesz még a Közös Agrárpolitikáról Papp Gergely NAK szakmai főigazgató-helyettes előadásában, Székely Erikától a NAK vidékfejlesztési és szaktanácsadási igazgatójától pedig a felszín alatti vízkivétel, engedélyezés, kutak legalizálásáról hallhatnak előadást. Ezt követően Hajagos Csaba a MTA BTK kutatója a Termelői piacok fejlődését foglalja össze, Tóth János Tiszakécske város polgármestere pedig Tiszakécske város fejlesztéseit foglalja össze az Európai Unió pályázatainak tükrében. Végül, de nem utolsósorban az Agrár Széchenyi kártya agrárfinanszírozásáról nyújt átfogó ismertetést a MKB Bank Agrárium Főosztály főosztályvezetője Simon Attila.

A svédasztalos ebédet követően a szervezők 14 órától várják a kedves vendégeket a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás megtekintésére a Hírös Forrás Szökőkúthoz.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a meghívón található linken keresztül tehet meg minden kedves érdeklődő 2018. augusztus 20-ig.

www.aranyhomok.hu

www.hiros7.hu

www.facebook.com/akegyesulet


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas