Híreink
Ma 2019. április 23. kedd, Béla napja van.
Holnap
György, Debóra
napja lesz.

Új intézményvezető vezeti a továbbiakban a Szivárvány Óvodát.

 

 

A ovi kulcsa 01 

 

Az új vezető megválasztása azért vált szükségessé, mert Sütő Lászlóné, vagy ahogy mindenki ismeri Magdi néni, negyven éves pályafutása után, melyből harminchárom évet intézményvezetőként töltött el, nyugállományba vonul. Irányítása alatt vált az intézmény referenciaintézménnyé, kimagasló szakmai munkáját az idei évben a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével is jutalmazták.

Az új vezető személyéről a Társulási Tanács döntött, az érintett képviselő testületek véleményezték a javaslatot. A Tanács egyhangúan döntött, és döntése értelmében az összes véleményező testület által is javasolt, korábbi intézményvezető helyettest, Aszódiné Magyar Beátát választották meg intézményvezetőnek. A döntést követően Sütő Lászlóné átadta az óvoda jelképes kulcsát az új intézményvezetőnek, mellyel jelképesen a jövő kulcsát is átadta számára, hisz a felnövekvő generáció fejlesztése, és tanításának megkezdése már az óvodában elkezdődik.

Sütő Lászlónénak ezúton is kívánunk hosszú, boldog nyugdíjas éveket, Aszódiné Magyar Beátának pedig gratulálunk kinevezéséhez, és sok sikert kívánunk munkájához.

 

A ovi kulcsa 01

A ovi kulcsa 02

A ovi kulcsa 03


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas