Híreink
Ma 2018. november 16. péntek, Ödön, Edmond napja van.
Holnap
Hortenzia, Gergő
napja lesz.

Évzáró vacsorát tartott a Nyugdíjas Klub

 

IMG 7184 1

 

 

Fotóalbum: Feltöltés alatt

Megtartotta hagyományos évzáró és évértékelő vacsoráját a lakiteleki Nyugdíjas Klub. A rendezvénynek az idei évben is az Autós Csárda adott otthont.

Az eseményen megjelenteket először Tóth Istvánné Szűcs Julianna elnökasszony köszöntötte, aki felidézte az elmúlt egy esztendő eseményeit. Elmondta, hogy a helyi összejöveteleik és rendezvényeken való aktív közreműködés mellett, az idei évben több kiránduláson is részt vehettek, főként az önkormányzat támogatásának köszönhetően. Az önkormányzat mellett köszönetet mondott mindazon vállalkozóknak és vállalkozásoknak, akik támogatták az összejöveteleiket. Ezen támogatók az évzáró vacsorára is meghívást kaptak. A megjelenteket Kiss Anita polgármester asszony is köszöntötte, aki elmondta, hogy a képviselő testület fontos feladatának tartja a tevékeny civil szervezetek támogatását, hisz egy település legnagyobb értékét a benne élő emberek, és az emberi kapcsolatok adják. A köszöntőket követően a nyugdíjas klub két tagja: dr. Fincicky Sándorné és Bolesza Péter egy-egy verset szavalt el, majd a közösen elköltött vacsorát követően az este táncmulatsággal folytatódott, melyhez a talpalávalót Belicza András biztosította. A jó hangulatú estén volt tombola sorsolás is, melyre ismételten sok felajánlás érkezett.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás

Tiszta

2°C

Lakitelek

Tiszta
Páratartalom: 88%
Szél: ÉK, 25.75 km/h
Szombat -2°C / 7°C Többnyire napos
Vasárnap -4°C / 6°C Részben felhős
Hétfő -3°C / 5°C Többnyire felhős
Kedd -2°C / 5°C Elszórtan zivatarok
Szerda 0°C / 7°C Többnyire felhős
Csütörtök 0°C / 8°C Többnyire felhős

Térkép

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke

Választások 2018

valasztas