Híreink
Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona, Ilka napja van.
Holnap
Huba
napja lesz.

Tovább folytatódik a szociális tűzifa kiosztása

 

 

Az önkormányzat az idei fűtési szezonra is beadta pályázatát szociális tűzifa juttatás támogatásra, melyre a korábbi éveknél is magasabb összeget nyert el.

A támogatásra szükség is van, hisz az idei tél is többször megmutatta erejét, és sajnos a téli tüzelő megvásárlása több család anyagi helyzetét is megnehezítette. A magasabb támogatási összegnek köszönhetően több család, nagyobb segítséget kapott, több kemény tűzifa formájában. A fa kiosztásában a korábbi évekhez hasonlóan az idén is a Településüzemeltetési Csoport munkatársai segédkeztek, azonban az elszállítás több családnál nehézséget okozott. Részükre az idei évben is segítséget nyújtott az önkormányzat, és a Teleülésüzemeltetési Csoport munkatársainak közreműködésével kiszállították a tüzelőt, ezzel levéve vállukról az elszállíttatás költségét.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke