Híreink
Ma 2019. augusztus 18. vasárnap, Ilona, Ilka napja van.
Holnap
Huba
napja lesz.

foldutak jav 02

 

Bár az utóbbi években - korábban nem látott mértékben - öttel csökkent a belterületi földes utcák száma településünkön, még így is akad szép számmal burkolat nélküli utca a bel- illetve a külterületen is.

Ezen utak állapotának a téli időjárás, a havazásokat követő hirtelen felmelegedések, és az eső nem tett jót, így ismételten szükségessé vált az utak karbantartása, gréderezése. Ezen munkálatokkal próbál javítani az önkormányzat a földes utcák mentén élők életminőségén, hogy számukra is még élhetőbb település legyen Lakitelek.

Természetesen mindenki tudja, hogy ezen megoldás csak időszakos javulást hoz, azonban központi költségvetési támogatás nélkül lehetetlen a településeken az összes földes utca szilárd burkolattal történő ellátása. Hamarosan kezdetét veszi a külterületi dűlőutak mechanikai stabilizációja, melyre az önkormányzat a Vidékfejlesztési Program keretében nyert el 80 millió forintos támogatást, emellett ha a bevételek és kiadások aránya kedvezően alakul, akár még az idei évben tovább nőhet a belterületi szilárd burkolattal ellátott utak száma is!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke