Főoldal
Ma 2020. február 23. vasárnap, Alfréd, Mirtill napja van.
Holnap
Szökőnap
napja lesz.

Március 15-ei ünnepség LakitelekenMárcius 15.-én reggel kezdetét vette az egész napos lakiteleki ünnepségsorozat. Az ünnepi képviselőtestületi ülés és testvértelepülési megállapodás aláírása után a Templom parki ünnepség keretén belül megalakult a Muraközy János Honvéd Hagyományőrző és Lövész Egylet, valamint Petőfi Sándor szobrának leleplezésére került sor. Beszédet mondott Fodor Lajos vezérezredes, valamint Lezsák Sándor az Örszággyűlés alelnöke.

A Petőfi szobor az 1848-as kopjafa mellé került elhelyezésre, a szobor Máté István és Lantos Györgyi alkotása, a Lakiteleki Népfőiskola adománya a településnek.
Este a Művelődési Ház melletti parkban kopjafát avattunk, valamint átadásra kerültek a lakiteleki kitüntető díjak is.


Kitüntető díjat, emlékérmet kaptak:

  • Lakitelekért Emlékéremet kapott Molnár Gyula és Varga Sándor (posztumusz)
  • Lakitelek Pedagógiai Díját kapta Csányi János, nyugdíjas tanár
  • Lakitelek Közegészségügyi és Szociális Díját Horváth Lászlóné, Lakitelek védőnője vehette át
  • Lakitelek Közbiztonságáért Díjat Kocsó Antal (posztumusz) kapta.


Ezek után a Lakiteleki Színjátszókör nagy sikerrel adta elő a Hyppolit, a lakáj című mű átdolgozott, színpadi változatát a dugig megtelt Művelődési Házban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a darabot március 16-án 17 órakor újból előadja a színjátszókör. 

Az ünnepségeken és előadáson készült fényképeket megtekintheti ide kattintva!Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke