Főoldal
Ma 2019. október 18. péntek, Lukács napja van.
Holnap
Nándor
napja lesz.

Pályázati felhívásLakiteleken élő fiatal vagy és véleményed van a faluról? Ha meg akarod osztani elképzeléseidet a település vezetésével, vagy csak egyszerűen hallatni szeretnéd hangodat, akkor katt a "Bővebben" gombra!Lakitelek Nagyközség Önkormányzata ebben az évben kívánja elkészíteni a településen lakó fiatalok véleményének figyelembevételével a település ifjúsági koncepcióját. Ez a koncepció hosszútávon meg fogja határozni a településvezetés feladatait az ifjúság számára fontos területeken. A kérdőív kitöltésével egy olyan felmérésben vehetsz részt, melynek célja a lakiteleki fiatalok helyzetének megismerése és a jövőre vonatkozó elképzeléseinek összegyűjtése.
A kérdőív kitöltése nem kötelező, de a Te helyedben nem hagynám ki, mert most végre elmondhatod, hogy mit gondolsz a településről, min változtatnál a közeljövőben, és milyen programokon vennél részt. Lakitelek vezetői szeretnének olyan települést teremteni, ahol a fiatalok otthon érezhetik magukat és nem kényszerülnek szabadidejüket máshol eltölteni, hanem itthon is megtalálják mindazt, amire szükségük van. Ehhez a munkához kérjük a segítséged a kérdőív kitöltésével.
A kérdőívre természetesen nem kell ráírnod a neved, így nyugodtan válaszolhatsz a kényesebb kérdésekre is.

A kérdőív letölthető MS Word formátumban innen >>

Kérünk, hogy május 20-ig juttasd vissza az általad kitöltött kérdőívet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy64991 + '\'>'+addy_text64991+'<\/a>'; //--> emailcímre!

Köszönjük a segítséged!


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Időjárás


Notice: Undefined index: query in /home/lakitel3/public_html/modules/mod_sp_weather/mod_sp_weather.php on line 24

Cannot get Kecskemét location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke