Pályázati felhívásLakiteleken élő fiatal vagy és véleményed van a faluról? Ha meg akarod osztani elképzeléseidet a település vezetésével, vagy csak egyszerűen hallatni szeretnéd hangodat, akkor katt a "Bővebben" gombra!Lakitelek Nagyközség Önkormányzata ebben az évben kívánja elkészíteni a településen lakó fiatalok véleményének figyelembevételével a település ifjúsági koncepcióját. Ez a koncepció hosszútávon meg fogja határozni a településvezetés feladatait az ifjúság számára fontos területeken. A kérdőív kitöltésével egy olyan felmérésben vehetsz részt, melynek célja a lakiteleki fiatalok helyzetének megismerése és a jövőre vonatkozó elképzeléseinek összegyűjtése.
A kérdőív kitöltése nem kötelező, de a Te helyedben nem hagynám ki, mert most végre elmondhatod, hogy mit gondolsz a településről, min változtatnál a közeljövőben, és milyen programokon vennél részt. Lakitelek vezetői szeretnének olyan települést teremteni, ahol a fiatalok otthon érezhetik magukat és nem kényszerülnek szabadidejüket máshol eltölteni, hanem itthon is megtalálják mindazt, amire szükségük van. Ehhez a munkához kérjük a segítséged a kérdőív kitöltésével.
A kérdőívre természetesen nem kell ráírnod a neved, így nyugodtan válaszolhatsz a kényesebb kérdésekre is.

A kérdőív letölthető MS Word formátumban innen >>

Kérünk, hogy május 20-ig juttasd vissza az általad kitöltött kérdőívet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy24201 + '\'>'+addy_text24201+'<\/a>'; //--> emailcímre!

Köszönjük a segítséged!


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!


Feltöltésre került a december 14-ei képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve.

A letöltéséhez kattintson ide!