Híreink
Ma 2020. október 22. csütörtök, Előd, Korinna napja van.
Holnap
Gyöngyi
napja lesz.

Tosfurdo feluj

Képgaléria 

A mai nappal hivatalosan is elkezdődött a fürdőszezon, kinyitotta kapuit a Tősfürdő. Az utóbbi bő egy hónapban a munkatársak folyamatosan azon fáradoztak, hogy a fejlesztésekkel és újításokkal készen legyenek a nagy napra.

Több ponton is megújult a Tősfürdő az idei szezonra: a két gyermekmedence új burkolatot kapott, a három meleg vizes és egy hideg vizes medence pedig új festést, rendbe tették a parkrészt, felújításra kerültek a nagyteljesítményű keringető szivattyúk, emellett 4 darab vegyszeradagoló szivattyú lett beszerezve, így a vegyszer átfejtés az idei évtől zárt rendszerű lesz, ezzel elkerülhető a tavalyi balesethez hasonló eset megtörténte. Emellett hatalmas változáson esett át a fürdő épülete, új járólap került lehelyezésre, valamint új csempék kerültek a falra mind a zuhanyzókban, mind az elsősegély szobában, és további két zuhanyzó került kialakításra. A fejlesztések itt nem érnek véget, a tervek szerint a következő években tovább fejlesztik a Tősfürdőt, hogy a vendégek igényeit minél szélesebb körben ki tudják elégíteni.

A fürdő jegyárai az idei szezonra csökkentek, emellett továbbra is kedvezmény jár a lakiteleki állandó lakosok részére, akik lakcímkártyájuk felmutatásával vehetik igénybe a kedvezményt, valamint a lakiteleki üdülőtulajdonosoknak, akik számára a kollégák a hét folyamán kipostázták a kedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolást. A Tősfürdő május hónapban minden nap 9 és 17 óra között, a főszezonban 19 óráig várja kedves vendégeit.

Sajnálatos módon a Kalandpark megnyitása az idei évben csúszik, pedig a kollégák mindent megtettek annak érdekében, hogy a tervezett időben meg tudják nyitni a parkot a kalandozni vágyók előtt. A rendkívüli téli időjárás nem kímélte a fákat, így szükségessé vált a Kalandpark biztonsági átvizsgálása, hisz a biztonságosság, és a szabályszerűség elsődleges szempont. A Kalandpark kiszolgáló épülete padló kiegyenlítő burkolatot kapott, ezzel megszűntetve a korábban nagy problémát jelentő vízbefolyást, emellett új lépcsősor került kiépítésre, ezzel megkönnyítve a közlekedést. Remélhetőleg hamarosan a Kalandpark is részben vagy egészében látogatható lesz, a pontos nyitásról a későbbiekben tájékozatjuk Önöket.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke