Híreink
Ma 2020. november 28. szombat, Stefánia napja van.
Holnap
Taksony, Brenda
napja lesz.

 

Majalis 02

 

Képgaléria

 

A hagyományokhoz híven zenés ébresztőben volt része településünk lakóinak május 1-jén, ezzel invitálva a lakosságot a sportpályára, a lakiteleki majálisra.

A rendezvény egyik újdonságaként a Tűzoltó Zenekart a Lakiteleki Arabeszt Mazsorett csoport kísérte a sportpálya közepére, majd az óvodások ünnepi műsora következett, melynek végén színes héliummal töltött léggömböket eresztettek egyszerre a levegőbe, hogy a lakiteleki majális híre messze szállhasson. A délelőtt folyamán a legkisebbeket családi sorverseny, különböző interaktív vetélkedők, kézműves foglalkozások, trambulin és arcfestés várta. Az idei évben is volt ovifoci, Verebélyi Gábor vezetésével négy csapatban folyt az önfeledt játék a füves pályán, miközben a műfüves pályán zajlottak a Majális Kupa mérkőzései.

A délután folyamán az óvodások néptáncbemutatóját követően a Mono-Manó zenekar szórakoztatta a gyermekeket, felléptek a Silver Step tánciskola, az Ifjúsági Néptánccsoport, a Lakiteleki Mazsorett és Tánccsoport és a Zafira Dance Team növendékei, valamint a tiszakécskei Nagy-Tisza Néptánccsoport tagjai. Az idei évben is megrendezték a hagyományos Lakitelek – Tiszaalpár öregfiúk labdarúgó mérkőzést, melyet 4-3 arányban a hazai csapat nyert, miközben a pálya mellett virslis uzsonnára invitálták a jelenlévőket az önkormányzat jóvoltából. Az est sztárvendége Wolf Kati volt, majd a rendezvény zárásaként fergeteges utcabál következett, melyen a talpalávalót az Edu-Show zenekar húzta.


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke