Híreink
Ma 2020. október 20. kedd, Vendel napja van.
Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.

Tök szépség kiállítás

2010. október 02.-án az Őszköszöntő Szüreti Napon második alkalommal rendezzük meg a
TÖK SZÉPSÉG KIÁLLÍTÁST.
Jöhetnek a sütőtökök, a dísztökök, a kicsi és a nagy tökök.  A tököket szombaton reggel 10 óráig a Bacchus borozóhoz  lehet hozni.
Részletek a bővebben gomb megnyomásával!

A legszebb tökre a helyszínen mindenki szavazhat.  Az a tök, amelyikre a legtöbben szavaznak, elnyeri a TÖKKIRÁLY  címet, gazdája pedig a tökkorona tulajdonosa lesz.


A koronát 12.30-kor a szüreti kisbíró adja át. Adjon esélyt a cím elnyerésére, ne maradjon ki egyetlen szép tök sem, Lakiteleken ebből a jó mókából!

FőzőversenyFőzőverseny

Egyre többen jönnek ki az Őszköszöntő Szüreti Napon családjukkal, baráti társaságukkal és neveznek a főzőversenyre. Nagyon sok finomság készült már a Bacchus udvarban. A nevezőket a szüreti kisbíróné várja 8.30-ig.  Igyekezni kell a tűzgyújtással, hogy a finomságok legkésőbb 12 órára elkészüljenek, ekkor lesz ugyanis a zsűrizés. Bizony-bizony, itt nem csak a részt vétel a fontos, hanem az is, hogy mi fő a bográcsban. Na nem a zsűri miatt, hanem a barátok, a családtagok és a jó hangulat miatt. Nagy szeretettel várjuk a főzőket! Kíváncsiak vagyunk kié lesz a vándorfakanál.

Bor és pálinkaBor és pálinka

Ezek is versenyre kelnek az Őszköszöntő Szüreti Napon. A versenyt szüreti kisbíró felügyeli. Nála lehet nevezni 10 óráig, figyel a zsűri tagjaira, hogy csak kóstolgassák a finom nedűket és ő hirdeti ki az eredményt 12 órakor még az ebéd előtt. Várjuk a házi készítésű borokat és a hazai gyümölcsből készített pálinkákat! Reméljük a vándorkulacs is gazdára talál.

EU Logo

UMVFT

Leader


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke