Híreink
Ma 2020. október 22. csütörtök, Előd, Korinna napja van.
Holnap
Gyöngyi
napja lesz.

Jól rajtoltak a serdülők

Annak ellenére, hogy komoly változások történtek a csapat összetételében, igencsak sikeresnek mondható a Rózsa József által irányított lakiteleki serdülő csapat teljesítménye.
Az őszi szezon változásai végig kísérnek minden hazai labdarúgó csapatot. A tavalyi bajnok ifjúságiak közül öten is „kiöregedtek”, illetve felkerültek a felnőttek közé. Ezt a hiányt a serdülő korosztályból kellett pótolni. Nem lehetett könnyű gyorsan, szinte új csapatot szervezni.

- Nagyon nem változott a keret. Akik kiöregedtek,(Tasi László, Barcsa László, Kecskés Zoltán, Varga Dániel, Kovács László, Sütő Norbert, Király Szabolcs) átmentek az ifibe, de a helyükre már itt voltak azok a gyerekek, akikre számíthattam. Gyakorlatilag megvolt a csapat. Úgy érzem, hogy inkább a következő bajnokság idején várható, hogy lesznek gondjaink – vélekedett a tréner.
- Milyen tapasztalatokkal jártak az eddigi mérkőzések?
- Jászszentlászlón 3:2-re, Kunszentmiklóson 3:1-re sikerül nyerni. Legutóbb itthon 2:2- végeztünk Helvécia ellen. Van még mit fejlődni technikailag és a hozzáállás terén is, hiszen nyert meccset engedtünk ki a kezünk közül. A félidőben 2:0 volt az eredmény.
- Mindezek után mi a csapat célkitűzése?
- Bekerülni az első három hely valamelyikére.

Régen volt, hogy ilyen sikerre számíthattak a Lakiteleki Torna Egylet legfiatalabb utánpótlás korosztályát képviselő fiatalok. Reméljük, hogy a gyerekek egyéni célkitűzéseiket edzőjükhöz hasonlóan fogalmazhatják meg majd az ifjúsági, később pedig a felnőtt csapat tagjaként is. Egyelőre jó kezekben vannak. Érdemes is odafigyelni rájuk, legalább annyira, mint amennyire a „nagyokra”.
(A fotó a Helvéciai elleni összecsapásra váró csapatot örökítette meg.)

Jól rajtoltak a serdülők

Kattintson a képre a nagyobb mérethez!

Balról jobbra elől Lovas Tamás és Faragó Dávid; középen Rózsa Máté, Varga Roland, Kovács Zsolt, Dobos Zoltán, Sallai Bence, Gyurika Norbert, Madari Márton, Pesti Krisztofer; mögöttük állnak Sallai András, Rácz Zsolt, Tombácz Barnabás, Erős Gergő, Kalócz Gábor, Illés Kristóf, Géró Roland, Király Balázs és az edző Rózsa József.Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke