Híreink
Ma 2020. október 27. kedd, Szabina, Szabrina napja van.
Holnap
Simon, Szimóna, Szimonetta
napja lesz.

Lakiteleki fiatalok is pályázhatnak a megyei ösztöndíjra

A tiszakécskei konzorciumban érintett települések – Tiszakécske, Lakitelek, Szentkirály, Tiszaalpár, Tiszaug – diákjai 2020. augusztus 15-től pályázhatnak a megyei ösztöndíjra. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a térségünkben élő fiatalokat anyagi támogatással is segítse.

Ennek érdekében ösztöndíjalapú támogatói programot indított, melynek célja támogtani a megye fiataljait a továbbtanulásban.

A Közel 7 milió forintos támogatási összegből havonta akár 50 000 forintot is kaphatnak a sikeres pályázók. Tiszakécskén még 1 féléven át 5 településén van lehetőség, a megyei ösztöndíjprogram támogatását igényelni, amely települések egyikén állandó lakóhellyel kell, hogy rendelkezzen a pályázó.

Emellett fontos, hogy a felhívásban szereplő preferált szakmák valamelyikét tanulják a diákok és az előző aktív félévük elérje legalább a hármas átlagot.

A „BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY” ösztöndíjprogram beadási határideje: 2020. október 1.

Mivel a tiszakécskei konzorciumban meghirdetett pályázat utolsó félévéhez ért, így a következő hetek és hónapok feladata, hogy a megyei önkormányzat a települési önkormányzatokkal és a vállalkozásokkal együtt gondolkodva folytassa az ösztöndíjprogramot. A megyei önkormányzat arra kéri a helyi vállalkozókat és a települési önkormányzatokat, hogy vegyenek részt a közös munkában annak érdekében, hogy a későbbiekben olyan, jól képzett szakembereket alkalmazhassanak a megyei cégek, akik magas színvonalú szakmai tudás birtokában állnak.

Az új felhívás, illetve bővebb információ és a dokumentáció a https://www.bacskiskun.hu/oldalak/tiszakecske oldalon található.

A pályázatról készítettünk egy egyszerűsített leírást is, ami segédletül szolgálhat az indulni szándékozók számára.
A segédletet IDE KATTINTVA TÖLTHETI LE >>


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke