Híreink
Ma 2020. október 27. kedd, Szabina, Szabrina napja van.
Holnap
Simon, Szimóna, Szimonetta
napja lesz.

Új életek köszöntése

 
Más formában, de azonos szándékkal

„A gyermek szeme a jövő tükre. Jaj annak, aki elhomályosítja.“ (Juhász Gyula)

A gyermekek bizony nem csak nekünk, felnőtteknek jelentik a jövőt, hanem egy település életben maradása is tőlük függ. Ha sok gyermek születik egy faluban vagy egy városban, az azt jelenti, hogy a szülők érdemes találják arra, hogy ott fészket rakjanak és gyökeret eresszenek.

 

Új életek köszöntése

 

Lakitelek vezetése feladatának tekinti és mindent elkövet annak érdekében, hogy kicsiny falunk is szerethető és élhető legyen. Örülünk minden jelenlegi és jövőbeni lakónknak, s mindegy egyes ide született, új életnek. Ezért már hagyománnyá vált, hogy évről évre az augusztus 20-ai rendezvényünk keretében ünnepélyesen köszöntjük az elmúlt évben világra jött gyermekeket. A pandémiás helyzet miatt idén erre ilyen formában sajnos nincs lehetőség, de örömünket, hogy itt vannak velünk, mindenképpen szeretnénk kifejezni.

 

Új életek köszöntése

 

Önkormányzati testületünk tagjai személyesen viszik el a 2019. július 31. és 2020. július 31. között született apróságoknak és szüleiknek a nekik összeállított ajándékcsomagokat. Fogadják sok szeretettel! Ezúton is kívánunk a csemetéknek és családjaiknak jó egészséget és sok örömet, kívánjuk, hogy találják meg számításukat egy életen át itt, Lakiteleken!

 

Új életek köszöntése


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke