Híreink
Ma 2020. október 27. kedd, Szabina, Szabrina napja van.
Holnap
Simon, Szimóna, Szimonetta
napja lesz.

Egyeztetés a 44-es számú út lezárásával kapcsolatban

Tisztelt Lakitelekiek!

Amint az már több híradásból ismert Önök előtt az M44-es autóút építési munkálataival összefüggésben a 44-es számú főút lakiteleki csomópontja időlegesen, szeptember 1-től lezárásra kerül.   

A tervezett forgalomterelés alaptétele az, hogy Lakitelek lakott területét elkerüli az elterelt forgalom. Mivel a munkálatok kezdete időben egybe esik a tanévkezdéssel, amikor is nagyon sok gyermek és szülő indul reggelente iskolába, ezért egyeztetésre hívtam mindazon szervek képviselőit, akiknek a bevonásával el tudjuk érni azt, hogy a lezárt 44-es útról elterelt gépjárművek valóban ne a település utcáin haladjanak tovább. 

Egyeztetés a 44-es számú út lezárásával kapcsolatban

 

Az apróbb finomítások érdekében a közös gondolkodásban részt vettek a Duna Aszfalt, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság, a Tiszakécskei Rendőrőrs, a Szabó Mihály Polgárőr Egyesület Lakitelek képviselői. A résztvevőkkel abban állapodtunk meg, hogy folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a település biztonságos közlekedésének fenntartása érdekében és szükség esetén további szigorítások bevezetésére is sor kerülhet.

 

Egyeztetés a 44-es számú út lezárásával kapcsolatban

 

Tisztelettel kérem Önöket, hogy szeptember 1. és október 15. között fokozottan ügyeljenek a gyalogos, kerékpáros gyermekek, szülők biztonságára, és amennyiben a csomópont lezárása következtében olyan jelenséggel találkoznak, amely beavatkozást igényel jelezzék számunkra!


Tisztelettel:

Madari Róbert
polgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke