Ma 2014 szeptember 19. péntek, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Hírek

Ingyenes fürdési lehetőség! - felhívás
2014. szeptember 19., péntek

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy elkészült a Népfőiskola Alapítvány szabadtéri termál medencéje. Új létesítményünk 2014. szeptember 22. és október 15. között próbaüzemmel működik.

Tovább
25 éves jubileumi fórum
2014. szeptember 15., hétfő

A Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesülete megalakulásának és fennállásának 25. évfordulója alkalmából Jubileumi fórumot rendezett. A múlt héten megtartott két napos rendezvényre a lakiteleki Népfőiskolán került sor.

Tovább
Kerékpártúra új időpontban - közlemény
2014. szeptember 12., péntek

Ezúton értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a holnapra hirdetett kerékpáros túra a kedvezőtlen időjárásra való tekintettel elmarad.

Új időpont: szeptember 21. vasárnap.

Téli nyitva tartás az uszodában
2014. szeptember 11., csütörtök

Kedves Vendégeink!

Uszodánk 2014. szeptember 13-án, szombaton 8 órától a téli nyitva tartás szerint várja a pihenni, úszni, szaunázni vágyókat.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Orosz-magyar mesemondó verseny - felhívás
2014. szeptember 9., kedd

A Tolsztoj Társaság és a Magyar-Orosz Együttműködésért Egyesület orosz-magyar mesemondó versenyt hirdet minden olyan hazai és határon túli általános iskola számára, ahol tanítják az orosz nyelvet, illetve azoknak a Magyarországon élő orosz gyermekeknek, akik vállalják, hogy magyar nyelven mondanak mesét.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Felhívás - Kerékpártúra Tiszaalpárra
2014. szeptember 9., kedd

Az egészséges életmód és az egészségfejlesztés egyik legfontosabb eleme a rendszeres testmozgás. Úgy gondoljuk, hogy ennek lehető legjobb formája a természetben zajlik, sétával, túrázással, kerékpározással. Programsorozatunk első túrája a közelünkben elhelyezkedő Tőserdő és Alpári-rét ritkán járt területeire vezet.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Magyar Kultúra Napja 2015 – pályázati felhívás
2014. szeptember 9., kedd

1989-től január 22-e a magyar kultúra napja. 1823-ban ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc nemzeti imánk, a Himnusz írását. A Palóc Társaság majd két évtizeddel ezelőtt hirdette meg első alkalommal azt a pályázatot, amelynek célja a magyarságtudat és a szülőföld iránti hűség elmélyítése és magyar fiataljaink tehetségének kibontakoztatása.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Felmérik a határon túli magyarság értékeit
2014. szeptember 5., péntek

A Lakiteleki Népfőiskola szervezésében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Hungarikum Bizottság támogatásával „Drávaszög Kollégium” indult, amely a határon túli magyarság értékeinek, kulturális és szellemi állapotának felmérését tűzte ki célul.

Tovább
Felhívás: Varrótanfolyam 3. - Lakásdekorációk
2014. szeptember 5., péntek

Várjuk szeretettel közösségünkbe azokat a hobbi varrónőket és az érdeklődőket, akik lakásukat, bútoraikat saját ötleteik alapján szeretnék felújítani.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Felhívás: GIMP Suli 3. - Számítógépes képszerkesztés
2014. szeptember 5., péntek

Várjuk szeretettel képzésünkre azokat a számítógépes felhasználókat, akik szeretnék megszerzett tudásukat mélyíteni, magabiztosan alkalmazni és olyan újabb lehetőségeket megismerni a GIMP képszerkesztő programban, amellyel megvalósíthatják kreatív ötleteiket.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Nagyszabású értékfelmérés indul Kárpátalján
2014. szeptember 4., csütörtök

Többedmagával Kárpátaljára látogatott Lezsák Sándor, a magyar Országgyűlés alelnöke, a Lakiteleki Népfőiskola egyik megalapítója. Munkatársunk hétfő reggel Tiszasalamonban és a nap végén Guton beszélgetett a magyar Országgyűlés alelnökével, aminek során a Kárpátaljára tervezett, nagyszabású értékfelmérő programról és a Kárpátaljai Népfőiskolai Egyesület munkájáról kérdezte Lezsák Sándort.

Tovább
További híreink »

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2014. Szeptember >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4
  91011
15161718
22262728
2930     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink

Munkatársaink


Akik velünk dolgoznak/dolgoztak.