Ma 2016 február 6. szombat, Dorottya és Dóra napja van. Holnap Tódor és Rómeó napja lesz.

Tájékoztatjuk a Népfőiskola Alapítvány látogatóit, hogy a Népfőiskolai beruházás első részének munkálatai befejeződtek.

A program második részében a meglévő épületeink felújítása megkezdődött, ezért a Népfőiskola az IKSZT programjain kívül, külső rendezvényeken várja a résztvevőket. Mindezekről továbbra is tájékoztatjuk a honlap olvasóit.

A Népfőiskola Alapítvány épületeinek felújítása várhatóan 2016. június 30-ig tart, ezen idő alatt látogatókat csak az IKSZT programjain, valamint a külső rendezvényeken tudunk fogadni. Köszönjük megértésüket!


Hírek

Újra ingyenes fürdőbelépő és nyaralás nyugdíjasoknak is - meghívó
2016. február 5., péntek

Szeretettel hívjuk és várjuk azokat az érdeklődőket, akik szeretnének élni a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet–programjának üdülési lehetőségeivel. Keressenek minket, segítünk!

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Fiatalok a pályaválasztás küszöbén - meghívó
2016. február 5., péntek

A fiatalok pályaválasztása kapcsán felmerülő, fontos kérdésekre kaphatnak választ a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadójától.

A részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Kistermelői termékek értékesítése - meghívó
2016. február 5., péntek

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a kistermelők munkáját érintő témákat feldolgozó előadásunkra.

A részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Beszámoló az IKSZT 2015. negyedik negyedévi programjairól
2016. február 5., péntek

A Népfőiskola Alapítvány Kölcsey háza 2012. október 30-tól Integrált Közösségi Szolgáltató Térként is működik. Azokról az utolsó negyedévben megvalósult programjainkról olvashatják képes összeállításunkat, melyek a Herman Ottó Intézet részére készített beszámolóban szerepelnek.

Tovább

A fürdőzés és a vízi torna jótékony hatásai
2016. január 31., vasárnap

A Gyarmati Dezső tanuszodánk felújítási folyamatainak megkezdése előtt szeretettel hívtunk és vártunk minden kedves érdeklődőt egy egész napos térítésmentes fürdőzésre. Lehetőséget nyújtottunk uszodánk szolgáltatásainak (uszoda, termálfürdő, szauna, sószoba) szervezetünkre és közérzetünkre gyakorolt jótékony hatásának megtapasztalására.

Tovább
Térítésmentes fürdőzés az uszodában
2016. január 28., csütörtök

Az uszoda felújítási folyamatainak megkezdése előtt a Népfőiskola Alapítvány Gyarmati Dezső Tanuszodája és termálfürdője ingyenes fürdőzésre invitálja szeretettel az érdeklődőket.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Évnyitó értekezlet és dolgozói képzés
2016. január 28., csütörtök

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2016-ban is kétnapos képzéssel indítottuk el az újesztendőt a lakiteleki Népfőiskolán. Az első napon Lezsák Sándorné, az alapítvány igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, majd ezt követően tájékoztatta a dolgozókat az elkövetkezendő időszak feladatairól, lehetőségeiről.

Tovább
Számítógépes alapképzés - felhívás
2016. január 28., csütörtök

A Népfőiskola Alapítvány szeretettel hívja és várja kortalanul azokat, akik szeretnék megismerni és használni a mindennapos felhasználói szinthez szükséges legfontosabb számítógépes szolgáltatásokat.

A részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Rétvári Bence: a családok gazdasági megerősítése a cél
2016. január 27., szerda

A polgári kormány célja a családok gazdasági megerősítése, ezért vezette be a családi típusú adózást és a családok otthonteremtési kedvezményét – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán a Lakiteleki Népfőiskolán.

Tovább
A népfőiskola lehet a gyógyír a társadalmi betegségekre
2016. január 26., kedd

A népfőiskolák fontosságáról, értékteremtéséről és viharos múltjáról tartott előadást Lezsák Sándor a Parlamentben. A politikus szerint az egész világon létező mozgalom hazánkban, más országoktól eltérő módon jelenik meg.

Tovább
Mindszenty Vándoregyetem - meghívó
2016. január 22., péntek

A Mindszenty Társaság és a Lakiteleki Népfőiskola közös szervezésében indul útjára a MINDSZENTY VÁNDOREGYETEM, melynek első előadása a családi otthonteremtési kedvezmények témáját járja körül.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

További híreink »

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2016. Február >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  7
  8  9101112
1517181921
222325262728
29      

Meghívó, pályázat

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink

Munkatársaink


Akik velünk dolgoznak/dolgoztak.