Ma 2015 április 2. csütörtök, Áron napja van. Holnap Buda és Richárd napja lesz.

Hírek

Tájékoztató ünnepi uszodai nyitva tartásról
2015. április 1., szerda

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Népfőiskola uszodája és termálfürdője 2015. április 6-án, Húsvét hétfőn zárva tart.

Megértésüket köszönjük.

A Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő munkatársai

Képes beszámoló a Keleti Nyitás Kollégium kijevi útjáról
2015. április 1., szerda

A Keleti Nyitás Kollégium záróakkordjaként március 18-22. között egy kijevi kirándulással került fel az „i-re” a pont. Ezzel véget ért a napra pontosan 2 éves „utazás”, ugyanis a „keleti nyitók” népes tábora, 2013. március 22-én látogatott el első alkalommal a Lakiteleki Népfőiskolára.

Tovább
Mintegy tízezer pályamunka érkezett a lakiteleki szépíró pályázatra
2015. április 1., szerda

Csoóri Sándor Kossuth-díjas költő, író, a nemzet művésze 85. születésnapja alkalmából általános iskolások számára meghirdetett szépíró pályázatra 9351 pályamunka érkezett a megadott határidőig – közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a pályázat kiírója szerdán az MTI-vel.

Tovább
Iam Tempus Est - pályázati felhívás
2015. április 1., szerda

A Székelyföld kulturális folyóirat és a Lakiteleki Népfőiskola pályázatot hirdet Márton Áron püspök életpályájából merítő, nyelvi igényességgel megírt irodalmi művek (vers, próza, esszé, filmnovella, színmű, riport stb.) alkotására.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Kinek a legszebb a kézírása?
2015. március 31., kedd

- A lakiteleki szépírás pályázat eredménye -

Csoóri Sándor Kossuth-díjas költő, író, a nemzet művésze 85. születésnapja alkalmából Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke szépíró pályázatot hirdetett általános iskolás diákok számára.

Tovább
Több mint 1300 pályamunka érkezett
2015. március 31., kedd

A Lakitelek Népfőiskola Bács-Kiskun megye 4. sz. választókerület óvodái részére pályázatot hirdetett Színezd ki címmel. Az óvodások feladata az volt, hogy színezzék ki a kisebbek a magyar zászlót, a nagyobbak a magyar címert.

Tovább
Ifjúsági és munkáltatói fórum volt a művelődési házban
2015. március 31., kedd

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Tiszakécskei Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége és a Népfőiskola Alapítvány kedden délelőtt a lakiteleki művelődési házba hívta a környék munkáltatóit és 25 év alatti munkanélküli fiataljait.

Tovább
Tojásfestés a Népfőiskolán
2015. március 31., kedd

Hétfőn délután lakiteleki, kerekdombi, tiszaalpári gyerekek és anyukák ismerkedtek a hagyományos tojásfestési technikákkal a lakiteleki Népfőiskolán. Szelesné Kása Ilona népi iparművész, a lakiteleki általános iskola pedagógusa vezette a foglalkozást.

Tovább
Tájékoztatás
2015. március 30., hétfő

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Népfőiskola termál medencéje 2015. március 31-én 17 órától vehető igénybe. Az uszoda többi szolgáltatása a megszokott időben, 15 órakor nyit.

Megértésüket köszönjük.

A Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő munkatársai

A IX. Fedák Sári Ulti-bajnokság eredménye
2015. március 28., szombat

A kilencedik alkalommal megrendezett Fedák Sári Ulti-bajnokságra 34 csapat érkezett, majdnem ennyi településről. Egyénileg nevezett 102 versenyző, köztük hat hölgy is. Idén először Lakitelek is nevezett egy csapattal.

Tovább
Kárpát-medencei vetélkedő Márton Áron püspök életéről fiataloknak
2015. március 26., csütörtök

Márton Áron, a XX. század püspöke címmel Kárpát-medencei vetélkedőt hirdetett a csíkszentdomokosi Márton Áron Múzeum, a lakiteleki Népfőiskola, a Székelyföld Alapítvány és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa – közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke csütörtökön az MTI-vel.

Tovább
További híreink »

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2015. Április >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6
15
21222324
272829   

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink

Munkatársaink


Akik velünk dolgoznak/dolgoztak.