Híreink
Ma 2020. január 23. csütörtök, Rajmund, Emerencia, Zelma napja van.
Holnap
Timót
napja lesz.

 

 

Tisztelt Lakitelekiek!

 

A zöldhulladék elszállítással kapcsolatban tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a szolgáltatóval történt egyeztetés alapján holnap, azaz 2019. november 19-én fogják elszállítani Lakitelekről a kihelyezett zöldhulladékot. Pénteken műszaki okok miatt nem fejezték be az elszállítást, melyért a lakosság elnézését kérik.

Kérjük a jövőben jelezzék számunkra a szolgáltatás hiányosságait, elmaradását, hiszen a szolgáltatóval Önök állnak szerződéses viszonyban, az elszállítás elmaradásáról az Önök visszajelzései alapján értesül az Önkormányzat.

 

 

Tisztelettel:

                                                     Madari Róbert

                                                      polgármester


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

Választások 2019

valasztas

Programnaptár

loader

Adóügyek nyomtatványai

Helyi iparűzési adó

Iparűzési adó, építményadó, magánszemélyek kommunális adója és idegenforgalmi adó nyomtatványok. A bevallások elektronikusan és ellenőrzött formában tölthetőek ki.
Kattintson ide >>

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke