Híreink
Ma 2020. október 27. kedd, Szabina, Szabrina napja van.
Holnap
Simon, Szimóna, Szimonetta
napja lesz.

Elmarad a Falunap


Tisztelt Lakitelekiek!

 

Az elmúlt években szeptember hónapban rendezte meg Lakitelek Önkormányzata a Falunapot. Követve a hagyományt, idén is megkezdtük a szeptember 19-re tervezett közösségi nap előzetes szervezési munkálatait, különös tekintettel arra, hogy jubileumot ünneplünk, hiszen Lakitelek közigazgatásilag 70 éve vált önállóvá.

Sajnos azonban az országosan, a környező településeken és Lakiteleken is tapasztalható, erősödő koronavírusjárvány felelős döntés meghozatalára kényszerítette képviselőtestületünket.

Lakitelek lakosságának biztonsága és a COVID-19 vírus terjedésének lassítása érdekében azt a nehéz döntést hoztuk, hogy az önkormányzat nem szervez a településen közösségi programokat.

Annak későbbi időpontban való megrendezését egyelőre nem zárjuk ki, azonban arról majd adott időben, adott körülmények között kell döntést hoznunk.

A jelenlegi járványügyi intézkedések ismeretében tisztelettel kérünk minden civil szervezetet, a családi rendezvények szervezőit, hogy a vonatkozó szabályok ismeretében körültekintően és felelősen döntsenek arról, hogy szerveznek-e nagyobb létszámot vonzó programot vagy sem!

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy közösségünk egészsége érdekében tartsa be a vonatkozó járványügyi szabályokat, korlátozásokat!

Vigyázzunk egymásra!


Tisztelettel:

Lakitelek Önkormányzata képviselőtestülete


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Keresés a honlapon

Otthonunk, Lakitelek újság

otthonunklakitelek2020 03

Magyar Falu Program

Magyar Falu Program

Választások 2019

valasztas

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

Asp 2020

Orvosi ügyelet telefonszáma

20/915-7063

Rendőrség telefonszámai

Segélyhívó: 112

Körzeti Megbízott:

06-20-539-5899

 

 Gyengénlátóknak

Programnaptár

loader

Közösségi oldalunk

Közösségi média

Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

Kecskemét és térsége mobil app

Kecskemét és térsége rendezvényei

Kecskemét és térsége rendezvényei

Üzletek nyilvántartása

Üzletek, cégek nyilvántartásának jegyzéke